Izdvojene objave

najam
Novosti > POS program > POS program > PRODAJA I NAJAM POS STANOVA
Javni poziv za davanje u najam stanova – Osijek, Zagreb-Klara, Zagreb-Zapruđe i Split-Kila

28. Kolovoz 2015

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama je dana 11. srpnja 2015. objavila Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova na lokacijama Osijek, Zagreb-Klara, Zagreb-Zapruđe i Split-Kila.

Saznaj više

poplava slavonija
Novosti
Stanje obnove poplavljenih kuća na dan 14. kolovoza 2015.

14. Kolovoz 2015

Nakon što je rijeka Sava u svibnju 2014. dostigla rekordnu razinu i 17. svibnja 2014. probila nasip, katastrofalne su poplave pogodile županjsku Posavinu. Evakuirano je nekoliko tisuća stanovnika iz Gunje, Đurića, Posavskih Podgajaca, Račinovaca, Rajevog sela i Strošinca.

Saznaj više

gunja
Novosti
Poziv na konferenciju za medije o obnovi poplavljenih kuća na području županjske Posavine

14. Kolovoz 2015

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš održat će konferenciju za medije u Rajevom Selu, u petak 14. kolovoza 2015. u 11 sati u zgradi osnovne škole u ulici Zrinskih i Frankopana 54.

Saznaj više

najam
Novosti
Odluka o visini najamnine i zakupnine za garaže i garažno parkirna mjesta

28. Srpanj 2015

Saznaj više

Slika 1
Energetska obnova zgrada > Novosti
Javni poziv za Pružanje energetske usluge u svrhu poboljšanja energetskih svojstava zgrade

28. Srpanj 2015

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama je dana 14. srpnja 2015. objavila Javni poziv za Pružanje energetske usluge u svrhu poboljšanja energetskih svojstava zgrada Opće bolnice Karlovac, Andrije Štampara 3, 47000 Karlovac. Rok za podnošenje ponuda je 14. rujna 2015.

Saznaj više

osijek min
Novosti
MINISTRICA NAJAVILA POČETAK PROJEKTA NAJMA POS STANOVA U OSIJEKU

27. Srpanj 2015

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš danas je obišla novoizgrađenu višestambenu zgradu izrađenu u sklopu projekta poticane stanogradnje u Vukovarskoj ulici u Osijeku i tom je prigodom najavila početak provođenja projekta davanja stanova u najam te podijelila ključeve vlasnicima stanova koji su se odlučili za kupnju. Ministrici se u obilasku stanova pridružio gradonačelnik Osijeka Ivica Vrkić i direktor APN-a Slavko Čukelj.

Saznaj više