03. ožujka 2017. održana je druga radionica u Osijeku FosterReg projekta

07.03.2017.

03. ožujka 2017. održana je druga radionica u Osijeku FosterReg projekta. FosterREG ima za cilj poboljšati kapacitet upravnih tijela na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini za planiranje, financiranje i upravljanje integriranom urbanom obnovom za održivo korištenje energije kroz izgradnju kapaciteta, promoviranje i prezentiranje djelotvorne suradnje na više razina, te jačanje nacionalnog, ali i europskog umrežavanja.

Agencija za pravni promet na projektu sudjeluje kao ravnopravni partner zajedno sa Gradom Osijekom, Međunarodnim centrom za održivi razvoj energetike voda i okoliša, Bilboko berregokipenerako hirigintza elkartea SA – Surbisa, Vivienda y Suelo de Euskadi, S.A, Ente vasco de la energia, Nederlandse organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek – TNO, Gemeente Utrecht, ASM Centrum Badan i Analiz rynku SP. Z O O. Glavni koordinator projekta je FUNDACIÓN TECNALIA RESEARCH & INNOVATION (Bilbao, Španjolska).

Sve pojedinosti projekta možete saznati na ovome linku te promotivnom video uratku – link.

Projekt je financiran sredstvima iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020. na temelju Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava broj 649846.

vrh stranice